Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MVNSI – “J’en ai plein”

Fabrice Louis Krabelo Munsi heeft er hard voor moeten werken, maar onder zijn artiestennaam MVSNI breekt hij stilaan door. Nadat hij begin dit jaar bij de negen finalisten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel hoorde, was al snel duidelijk dat de Belgisch-Congolese rapper een topjaar tegemoet zou gaan. Begin maart kwam zijn eerste single na deze belangrijke wedstrijd uit en stond hij met “Tous Les Mêmes” op heel wat playlisten. Een succes dat hij hoopt te herhalen.

“J’en ai plein”, zo heet de nieuwe single van de opkomende rapper, die inmiddels al meer dan 50.000 streams op Spotify haalde. Deze keer klinken de beats iets meer zomers, maar ook nu weer kleurt vooral zijn diepe stem het nummer. Franstalige rap is nog steeds ‘hot’ in de Belgische rapscene en met zo een sterke track zou het maar een kwestie van tijd moeten zijn vooraleer jongeren de track oppikken. Eens zien hoe het verder gaat…

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief