Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Emile – “Claude”

De jonge Emile uit New York geniet nog niet erg veel bekendheid, maar na zijn tweede single “Claude” vermoeden we dat daar vroeg of laat verandering in zal komen. Franse rap is een grote opleving aan het beleven, en laat dat nu net het genre zijn waar Emile ook zijn weg in vindt. De rapper werkt nauw samen met Lewis Ofman, die onder andere ook de instrumentals verzorgt voor Vendredi Sur Mer. In plaats van ons dezelfde formule voor te schotelen die we nu intussen al wel kennen, schopt Ofmans producing de nummers tot vernieuwende gehelen.

“Claude” heeft meteen iets luchtig over zich. Onder begeleiding van een drijvende beat waai je onbezorgd richting krachtige raps. De vibe zit al goed, maar wanneer Ofmans synths zich meer op de voorgrond komen moeien, is het plaatje compleet. De beheerste Emile krijgt een speelse tegenspeler in de vorm van synths, die de song een poppy en zelfs funky dimensie geven. Tegen het einde zit je al met het refrein in je hoofd en vraag je je af wat voor fenomeen die Claude is, die Emile en Ofman geïnspireerd hebben tot deze catchy track. Emile biedt het beste van de electropop- en rapwereld, en dat voor een tweede single! Dat belooft.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Related posts
LiveRecensies

Lewis OfMan @ Les Nuits Botanique (Chapiteau): Gaan met die banaan

De festivalzomer loert om de hoek en dan is het des te leuker dat je tijdens Les Nuits Botanique al een beetje…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lewis Ofman - "Attitude"

In de Franse muziekscene is Lewis Ofman geen onbekende en zijn elektrocreaties zijn zodanig gevarieerd, immer dansbaar en zonder clichés dat ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.