Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lewis Ofman – “Attitude”

In de Franse muziekscene is Lewis Ofman geen onbekende en zijn elektrocreaties zijn zodanig gevarieerd, immer dansbaar en zonder clichés dat ook wij je aanraden om Ofmans muziek te verwerken in je oppeppend ochtendritueel en/of uitbundige avondescapades. De jongeman werkt nauw samen met de dame met de gouden stem Vendredi Sur Mer, maar maakt ook zo nu en dan tijd voor solomateriaal. Het was alweer een tijdje geleden, dus de komst van nieuwe knaller “Attitude” ontvingen we vol fascinatie en opwinding als ging het om kinderen wanneer de Sint voet aan wal zet in Antwerpen. Of deze release de voorbode is van heel wat nieuwe muzikale cadeautjes, valt nog af te wachten.

“Attitude” heeft alleszins een zichtbare invloed op onze attitude. De wederkerende en heerlijk groovende klanken zorgen ervoor dat je je pas al eens zou durven versnellen (en op een echt goeie dag misschien zelfs in de maat door de straten begint te paraderen) en je blik verkilt tot een die uitstraalt de ganse wereld probleemloos aan te kunnen. Het is duidelijk dat het hier dus niet om brave Franse synthpop zonder kantjes gaat, zoals we die misschien net iets te vaak te horen krijgen. Lewis Ofman gooit het over een compleet andere boeg en zorgt voor een geweldig feest waarin machogedrag even niet misplaatst is. Gewaagd, insert zonnebrilemoji.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 februari 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief