Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Barrie – “Geology”

Moest je nog nooit van Barrie gehoord hebben, dan brengen we daar snel verandering in. De band uit Brooklyn rond Barrie Lindsay brengt op 3 mei een eerste album uit met Happy To Be Here en daar kijken heel wat mensen reikhalzend naar uit. Op Spotify kunnen ze toch al rekenen op een mooie 400.000 maandelijkse luisteraars en de tendens is stijgend. Het speciale aan de band is dat de verschillende leden van de band uit verschillende steden (en zelfs continenten) komen; van Boston over naar Sao Paulo tot Berlijn. Hun eerste album werd trouwens co-produced door Jake Aron die onlangs nog samenwerkte met grote namen als Solange, Grizzly Bear en Snail Mail. De laatste voorproever “Geology” biedt alvast een mooie kennismaking met de band voor wie ze nog niet kende.

De eerste noten van “Geology” komen bij deze warme temperaturen nog een tikkeltje beter binnen en dat heeft hoofdzakelijk met het luchtige indiegeluid van de band uit Brooklyn te maken. Heel wat sfeervolle elementen zorgen voor een dromerig kantje en de zachte stem van Barrie Lindsay betovert ons in een mum van tijd. De vrolijke gitaar zorgt voor een warm karakter en is de vaandeldrager aan de gelaagdheid van het nummer. Barrie maakt muziek die een streling voor het oor is, zoveel wordt na “Geology” nog maar eens duidelijk.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

22 april 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief