Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jadu Heart – “Forgotten Ghosts”

Het mysterieuze Britse producerduo Jadu Heart teasde ons de laatste dagen met stukjes van een nieuw nummer. Vandaag is het eindelijk zover. Na in februari “Purity” uit te brengen, komen ze nu met “Forgotten Ghosts”. Hun vorige ep dateert al van 2016, dus misschien krijgen we binnenkort wel meer heugelijk nieuws te horen.

Op “Forgotten Ghosts” blijven de twee Britten hun laidback elektronische stijl hanteren. Waarom zouden ze hun succesformule veranderen als het werkt? Het nummer voelt aan als wegdrijven op een wolk die even zacht is als de synths die we horen. De zwoele stem draagt ertoe bij dat we helemaal beginnen wegdromen. We voelen ons zoals in het nummer bezongen wordt: op weg naar de hemel.

Volgens hun management waren ze in 2018 op weg om hun debuutalbum uit te brengen, maar dit kwam er niet van. Laat ons hopen dat we dit jaar meer geluk hebben. In afwachting daarvan luisteren we wel naar dit nummer om ons zoete dromen te bezorgen.

FacebookTwitterInstagram

18 april 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter