Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jadu Heart – “Purity”

Jadu Heart is een Brits elektronica duo bestaande uit Dina en Faro. De twee begonnen samen muziek te maken voor een schoolproject. Voor het project verzonnen ze alter ego’s, maskers en zelfs een stripverhaal. Nog uit dit schoolproject vloeide hun eerste ep uit voort, Wanderflower. Dit werd opgepikt door niemand minder dan de Britse producer Mura Masa en die liet ze prompt tekenen op zijn Anchor Point label. In 2017 brachten ze dan samen het nummer “U Never Call Me” uit.

Het begint met een kalme gitaar en deze blijft ook een leidraad door de rest van het nummer. Op bepaalde momenten kan het er wel iets steviger aan toe gaan, maar het haalt je niet uit je zoete dromen. Faro en Dina nemen beide de tijd om een stukje te zingen. Deze stukken worden door elkaar onderscheiden door een diepere bas die invalt, wat zorgt voor een goede flow in het nummer. Op het einde wordt nog eens alles uit de kast gehaald om ons nog een hemel hoger te brengen, wat hun ook lukt.

Als je nog een nummer zoekt om in je playlist te zetten om vanavond op een terrasje af te spelen, mag dit zeker niet ontbreken.

Facebook / Twitter / Instagram

15 februari 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief