Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Videopremière: Nieuwe single Prince K. Appiah – “Energy”

De royale familie in België verliest lichtjes zijn relevantie, maar ene Antwerpse rapper met een koninklijke artiestennaam laat zich hierdoor niet afschrikken. Prince K. Appiah is niet alleen muzikant, maar ook acteur die weet wat hij wilt. Verhalen vertellen is zijn passie en zo werkt hij al een tijdje aan zijn debuutalbum UPX. Op 21 april komt het album eindelijk uit en kunnen we genieten van zijn bonte mix van hip-hop, R&B, afrobeats, reggae en een heleboel andere black/african muziekgenres.

De nieuwe track “Energy” staat garant voor leuke trap-rap, die duister maar vooral aanstekelijk klinkt. Met een vibe, die bij de jongeren momenteel zeer in trek is, en zijn zware stem, krijgen we deze keer geen Afrikaanse beats, maar een zeer Amerikaans klinkende song te horen. Geslaagd vinden we het nummer zeker, ondanks de zeer prominente herhaling die het nummer kenmerkt, maar niet echt stoort. De video bekijk je hieronder in première.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief