Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding – “Sixteen”

Ellie Goulding weet de spanning er wel in te houden. Met “Sixteen” brengt ze ondertussen de derde single uit van haar vierde studio-album, waar veel werk in kroop en waar de fans ondertussen al een tijdje met aandrang op zitten te wachten. De 32-jarige Britse is ondertussen overigens al een decennium bezig en maakte in die tijd popdeuntje na popdeuntje.

Waar het ingetogen “Flux” nog een kleine stijlbreuk was met wat we de voorbije jaren van Goulding gewoon waren, is “Sixteen” weer een typisch nummer van het huis. Met een productie van Ian Kirkpatrick  – bekend van onder meer “Back to you” van Selena Gomez en het betere werk van Dua Lipa – kan dat ook moeilijk anders.

Goulding schreef mee aan het nummer dat gaat over de tijd toen ze zelf zestien was, op de grens tussen de hormonale dartelheid en de eerste moeilijke momenten in het leven. De foto’s van haar vrienden op zestienjarige leeftijd in de clip helpen het nostalgische sausje makkelijk te binden, de strakke productie doet de rest. En laat dat album nu maar komen.

Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Blur"

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "Potion" (feat. Dua Lipa & Young Thug)

In 2018 kleurden Calvin Harris en Dua Lipa de zomer met het aanstekelijke “One Kiss“. Tot op vandaag een vaste waarde in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.