Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding – “Flux”

In oktober kwam de Britse wereldster Ellie Goulding met haar comeback single “Close To Me” en liet ze aan de wereld weten dat ze in de laatste fase van het maken van haar vierde album was. Vijf maanden later is het album klaar, maar veel weten we er nog niet over. Ellie Goulding’s vorige album Delirium was een groot succes en leverde haar een uitverkocht Sportpaleis en een subheadliner-positie op Rock Werchter op. Goulding is één van de populairste zangeressen in ons land en dat zal met haar vierde album niet veranderen.

Ellie Goulding’s grootste hit tot nu toe is “Love Me Like You Do” en hiermee kunnen we haar nieuwe single “FLUX” het beste associëren. Na het uptempo “Close To Me“, keert ze nu terug met een pianoballade waarin ze het spectrum van haar stem aan de wereld laat zien. Strijkers maken het romantische plaatje helemaal af en zorgen ervoor dat het lied zijn doel niet mist. Lichtjes kitsch en drama, maar zo hebben we het graag als het evenwichtig en uitgebalanceerd overkomt. We zijn alvast benieuwd naar wanneer haar nieuwe, naamloze album in de rekken zal liggen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1528 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Poppy - "Flux"

Vorige maand bracht Poppy zonder aankondiging haar ep EAT uit. Daarop was een opmerkelijke mix van pop en metal te horen. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City - "New Love" (feat. Ellie Goulding)

Silk City is niet de grootste naam in de muziekwereld. Als het je iets zegt, denk je wellicht aan “Electricity” dat in…
AlbumsRecensies

Ellie Goulding - Brightest Blue (★½): Grauwgrijs

Eerder dit jaar bracht Ellie Goulding ter ere van het tienjarige bestaan van haar debuutalbum een nieuwe versie van Lights uit en dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.