Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Aldous Harding – “Fixture Picture”

Twee jaar geleden bracht Harding ons haar befaamde album The Party. Nu lost ze single achter single om haar derde plaat Designer aan te kondigen. Die verschijnt op 26 april, waaruit we eerder al “The Barrel” te horen kregen en dat nummer maakte ons al warm voor de komst van Designer.

Nu laat de Nieuw-Zeelandse haar nieuwe single “Fixture Picture” op ons los. Weeral kunnen we genieten van de donkere, maar zachte indie folk die we van Aldous Harding gewoon zijn. De fijne gitaren op de achtergrond geven ons een warm folkgevoel dat best te smaken valt. Ook de subtiele viool van Claire MacTaggart komt even piepen en gaat wonderwel samen met het akoestische geluid op “Fixture Picture”.

Bij de nieuwe single hoort ook een clip. Op PJ Harvey-achtige wijze loopt Harding rond in een prachtig berglandschap. De sfeer, maar vooral de kledij in de videoclip doen ons denken aan de serie The Handmaid’s Tale.

Op 14 mei staat Aldous Harding in de Botanique en deze zomer kan je haar aan het werk zien op Best Kept Secret Festival en Cactus Festival.

11 april 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief