Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Aldous Harding – “The Barrel”

Deze zomer kan je Aldous Harding aan het werk zien op Best Kept Secret Festival of Cactus Festival, en dat zal met nieuwe muziek zijn. Het is dan ook alweer van 2017 geleden dat Harding ons “Elation” bezorgde na haar fel bejubelde tweede plaat The Party. Vandaag kondigt ze een derde album aan, en we vermoeden dat het ook weer boordevol wondermooie liedjes zal staan. Designer verschijnt op 26 april en daarop zijn samenwerkingen te horen met onder meer Huw Evans (H. Hawkline), Stephen Black (Sweet Baboo), drummer Gwion Llewelyn en violiste Claire MacTaggart. Nu deelt de zangeres alvast een eerste single met “The Barrel”.

De jongedame uit Nieuw-Zeeland weet duidelijk hoe ze moet charmeren en met “The Barrel” doet ze dat net geen vijf minuten. Een leuke piano en een frisse gitaar zetten meteen een zonnige intro voor wat de rest van de single inhoudt. Het laidback sfeertje gaat op dit elan verder en de stem van Harding zalft ons helemaal, waardoor we alleen maar meer verliefd worden op de muziek die ze brengt. De extra stemmen in de song geven het nummer ook een extra dimensie, en net daarin schuilt de sterkte van dit nummer. Er valt telkens weer iets nieuws te ontdekken, ook wanneer er iets sneller gitaar wordt gespeeld. Uitkijken naar dat derde album, zoveel is zeker.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

19 februari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief