Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single boyo talk – “again”

boyo talk uit Chicago staat nog maar in zijn muzikale kinderschoenen, maar nu al zullen fans van dromerige bedroom pop onmogelijk teleurgesteld worden. De jongeman is bevriend met Fronde, een al even groot te ontdekken talent in het genre, en bracht begin februari nog de sfeervolle single “Fake Flowers” uit. Ook kondigde boyo talk de komst van een nieuwe ep aan, maar wanneer die precies zal verschijnen, is nog niet geweten.

Op “Again” pakt boyo talk het luchtig en vrolijk aan. Zo wordt de toon meteen gezet met de intro vol lichtvoetig klinkende synths, die hoorbaar blijven doorheen heel het nummer. Maar al gauw brengt de Amerikaan ook een gevoelige dimensie binnen in “Again” met zijn zachte, zweverige stem en een aardige lading reverb. Het duurt niet lang vooraleer die gevoeligheid opnieuw in perspectief geplaatst wordt door ludieke keys, die direct een glimlach op je gezicht toveren en de hook van het nummer vormen. boyo talk creëert een dromerige en tegelijk plezante, zorgeloze sfeer, die enorm verslavend werkt. De vibe zit helemaal goed en we kunnen enkel maar uitkijken naar die nieuwe ep.

Instagram

7 april 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief