Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single boyo talk – “Fake Flowers”

Sinds verleden jaar brengt een jongeman uit Chicago muziek uit onder de naam boyo talk. Hij loste al een ep van drie nummers with you & flowers en die klinkt even dromerig als de titel doet verwachten. Zelf omschrijft hij zijn muziek als niche indie en bedroompop en ook zijn nieuwe single “Fake Flowers” sluit daar perfect bij aan.

Wie houdt van langgerekte, zachte melodieën om op weg te dromen, is aan het juiste adres bij “Fake Flowers”. boyo talk weet duidelijk hoe hij die zweverige sfeer moet creëren: zijn refrein sleept je meteen mee, en vanaf de ‘nah nah naaahs’ zijn we helemaal verkocht. Hier en daar merk je dat de single niet perfect is afgewerkt wat producing betreft, omdat er soms wat schort aan het ritme. Natuurlijk is dat zonde, maar toch is “Fake Flowers” het luisteren waard. De sfeer zit helemaal juist en je merkt dat boyo talk heel wat in zijn mars heeft. Hopelijk wordt zijn potentieel in de toekomst ten volle benut, want wij staan erachter.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 februari 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief