Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Mondingo – “BONFIRE”

Domien Cnockaert is een muzikant, producer en artiest, die in veel genres thuis is. Zo speelt hij in de liveband van Hooverphonic, was hij muzikant bij Wwwater’s UK tour en stak hij zijn tijd ook in zijn eigen project Mahler. Met dat laatste is hij inmiddels gestopt, maar zijn nieuwe project staat al in de startblokken. Met de mooi bekkende naam Mondingo is hij klaar om een nieuwe muzikale horizon op te zoeken. Wij mogen de debuutsingle en video van Domiens nieuwe soloproject aan je voorstellen.

Wie bij de titel verwachtte dat het nummer eentje voor bij een gezellig kampvuur zou zijn, zit fout, want “BONFIRE” is een oosters getinte electropop song, dat ook een aantal indie elementen bevat. Met Tamino-achtige vocals en een zeer spannende instrumentatie krijgen we een lichtjes bizar, maar hoogst interessant nummer, dat door de beat constant dansbaar blijft en ons doet verlangen naar lange zomeravonden. De passende clip is overigens hieronder te zien en accentueert de sfeer van “BONFIRE” magistraal. Een sprookjesachtig debuut van de nieuwe, muzikale sprookjesverteller Mondingo.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief