Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Still Woozy – “LAVA”

Still Woozy dropt al enkele jaren hier en daar een single en geen enkele daarvan stelt teleur. De Amerikaanse Sven Gamsky releaset materiaal op constant hoog niveau en daardoor krijgt hij beetje bij beetje ook in Europa een groter publiek, en met zijn nieuwe single “LAVA” zal hij ongetwijfeld weer heel wat fans bijwinnen. Tezamen met zijn nieuwste worp kondigde de Amerikaan ook aan dat zijn eerste ep eraan komt op 3 mei. In diezelfde maand houdt Still Woozy halt in Engeland, Nederland en Frankrijk, maar hopelijk duurt het niet lang meer voor België ook tussen zijn tourdata komt te staan.

“LAVA” is weer typisch Still Woozy, en zo hoort het ook. Gamsky blijft trouw aan zijn sfeervolle sound, waarin hij op zijn eigen manier hiphopinvloeden verwerkt tot nummers waarop sensualiteit en zweverigheid overlappen. Je krijgt maar niet genoeg van zijn songs en ook de verslavingsgevoeligheid van “LAVA” ligt weer hoog. We slagen er niet in om onze heupen in bedwang te houden en wiegen maar al te graag mee op de zachte en zweverige flow. Tegelijk vertoont de single genoeg hiphopelementen om ook krachtig over te komen en dat maakt het hete plaatje van “LAVA” compleet. Still Woozy is on fire!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Still Woozy - If This Isn't Nice, I Don't Know What Is (★★½): Nice

Dertien nummers op vrijdag 13 augustus… Valt het te wijten aan bijgeloof of een variatiegebrek dat Still Woozy’s langverwachte debuutalbum ‘niet al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy - "Get Down"

Op 13 augustus komt het debuutalbum van Still Woozy uit, en dat krijgt de zelfverzekerde titel If This Isn’t Nice, I Don’t…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Still Woozy - "Kenny"

In navolging van Sven Gamsky’s artiestennaam zijn de albumvooruitzichten van Still Woozy nog steeds vaag. Gelukkig zijn de uitgebrachte singles hier en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.