Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noname – “Song 32”

Verleden jaar bracht Fatimah Warner uit Chicago haar debuutalbum Room 25 uit, waarop ze heel wat positieve reacties kreeg. Doordat Noname daarnaast ook al heel wat featurings had gedaan met onder andere Mick Jenkins en Chance The Rapper, werd ze al gauw bekender. Dinsdag stelde ze Room 25 voor in een uitverkochte Orangerie van de Botanique, waar de jongedame schitterend aan begonnen was. De avond eindigde in mineur, maar met haar nieuwe single “Room 32” maakt ze dat weer helemaal goed.

Na de succesvolle mix van jazz en hiphop op “Song 31” van begin dit jaar, is het tijd voor niets minder dan … “Song 32”. De drums steken meteen de groove in het nummer en de langgerekte bas zorgt dan weer voor een zwoele toets. De instrumentals zijn sterk —zoals we ondertussen verwachten bij Noname— en vormen een ideale basis voor de jongedame om haar raps op te laten rollen. De hook van het nummer werkt aanstekelijk en zal nog dagenlang in ons hoofd opduiken, want Noname brengt deze op een uitnodigende manier tussen zingen en spreken in en de eerste keer introduceert het ook een nieuw ritme en gevoel in “Song 32”. ‘Yippee ki / Yippee ki-yay,’ herhaalt ze en zo kunnen we ook onze reactie op deze nieuwe single omschrijven.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mick Jenkins - "Truffles"

Mick Jenkins is wat van plan in 2021. Enkele maanden geleden sloeg de in Chicago opgegroeide rapper de handen in elkaar met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Saba - "Something in the Water" / "Mrs. Whoever"

Na een lange tijd komt Saba terug met twee songs: “Mrs. Whoever” en “Something in the Water” samen met Denzel Curry. Sinds…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noname - "Song 33"

Amerikaanse rapper Noname brengt vandaag haar eerste nummer van dit jaar uit. Na vorig jaar “Song 31” en “Song 32” te hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.