Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noname – “Song 31”

We zijn amper een dag ver of Noname lost al nieuw materiaal. De uit Chicago komende neosoul zangeres bracht vorig jaar haar langverwachte debuutplaat Room 25 uit en scoorde ermee heel wat positieve recensies uit de vakpers. Door haar markante stem mocht ze in het verleden samenwerken met namen als Chance The Rapper, Mick Jenkins en Smino, waardoor ze al snel uitgroeide tot een poulain van muzieksites als Pitchfork. In ieder geval bracht ze vandaag met “Song 31” een gloednieuw nummer uit dat voor haar het startschot geeft voor een druk 2019.

“Song 31” is een heerlijk staaltje jazzhiphop dat alle talenten van Noname mooi blootgeeft. Noname heeft immers een heel poëtische pen, waarmee ze ons steeds weer in verleiding weet te brengen. Reken daar nog eens sublieme instrumentatie bij en je weet dat het alweer goed zit. Voor het refrein kon Noname alweer beroep doen Phoelix, die ook tweemaal op de debuutplaat van Noname te horen is, en dat klinkt opnieuw heel gevoelvol. In “Song 31” steekt heel wat vakmanschap en passie en dat zorgt alvast voor een heerlijk flowend nummer!

Facebook

1985 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Declan McKenna, Tom Odell, Brihang en nog 15 nieuwe namen voor Rock Werchter!

Vorige week verklapte IDLES zelf al dat ze op Rock Werchter gaan spelen aanstaande editie en nu heeft de festivalorganisatie dat ook…
InstagramLiveRecensies

Noname @ De Roma: Live fast

De Roma had de eer om de eerste halte te zijn op Noname’s Europese tournee. Dat is des te opvallender als je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mick Jenkins - "Truffles"

Mick Jenkins is wat van plan in 2021. Enkele maanden geleden sloeg de in Chicago opgegroeide rapper de handen in elkaar met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.