Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Myd – “Superdiscoteca”

De Franse Quentin Lepoutre maakt deel uit van Club Cheval en verzorgt de producing voor artiesten zoals Brodinski, maar hij steekt ook solo de handen uit de mouwen. Lepoutre heeft al vier ep’s vol electropop uitgebracht onder de naam Myd en zijn vijfde exemplaar Superdiscoteca komt er aan op 19 april. Die zal verschijnen via het Ed Banger Records label en vandaag krijgen we de titeltrack al te horen.

De verwachtingen die de titel “Superdiscoteca” schept, worden allemaal ingelost. De single past meer dan perfect in de discotheek en glittert erop los zoals dansnummers van de bovenste plank dat horen te doen. Lepoutre neemt even de tijd om op te bouwen, maar al gauw ontspoort het tot een heus feest. Wat Myd telkens zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat je meteen mee bent met zijn nummers en dat die ook nog eens goed in elkaar steken. Ook over “Superdiscoteca” kunnen we in superlatieven spreken. Geen seconde voelt het aan als te veel van het goede: de structuur, de details, er is allemaal over nagedacht. Tot daar de analyse, feest gerust verder.

https://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/tokio-hotel-melancholic-paradise-tour/21056/

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Myd – “Moving Men” feat. Mac DeMarco

Ze kenden en bewonderden elkaar al een tijdje. Nu brengen de Franse muzikant en producer Myd en de Canadese songwriter Mac DeMarco…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #15

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…
FeaturesUitgelicht

De 101 beste singles van 2018

Jaarlijks schrijven we meer dan honderd artikels over bands die nieuwe singles uitbrengen. De ene al wat beter dan de andere, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.