Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kirstie DiAlegria – “Ultimate Freedom”

Goed nieuws voor de fans van dromerige singer-songwriter muziek. Vandaag bracht de Antwerpse formatie Kirstie DiAlegria rond zangeres Kirstie De Kerf hun nieuwste single “Ultimate Freedom” uit. Eerder brachten ze in 2015 al een ep uit genaamd Brighter Days. Zelf omschrijven ze hun muziek als popnummers met een dromerige sfeer en daarmee slaan ze ook de nagel op de kop.

“Ultimate Freedom” begint als een vrolijk singer-songwriter deuntje, maar er zitten adders onder het gras. Naar het einde toe slaat het nummer een andere richting in en krijgen we te maken met de ietwat donkerdere kant van de band. Het meest kenmerkende aan “Ultimate Freedom” is het repetitieve gehalte van het nummer. Het refrein is een duidelijke oorworm en de kans is groot dat het blijft hangen na enkele luisterbeurten. Wij zijn alvast benieuwd naar wat de band nog allemaal in petto heeft voor ons.

Facebook

3 april 2019

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief