Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rosie Lowe – “Pharoah”

In 2012 startte het muzikale verhaal van de Exeter geboren zangeres Rosie Lowe. Vier jaar later kwam haar debuutalbum Control uit, dat door de pers door zijn sterke sfeerschepping ontzettend goed onthaald werd. In 2018 keerde ze dan na een korte pauze terug met een nieuwe single, die meteen ook de voorbode is van haar tweede album. Op een korte, intieme tour stelde ze al enkele nieuwe nummers van haar op 11 mei verschijnende comebackalbum YU voor.

“Pharoah” is de derde single die we van het album krijgen en heeft alweer een zeer sterke vibe, die door haar androgyne vocals enorm versterkt worden. Bij momenten doet haar stem zelfs denken aan een kruising tussen Justin Timberlake en Seinabo Sey. Een zeer spannende combinatie dus. Met een heel aanwezige bassgitaar en laidback drumline is “Pharoah” ook deze keer een zeer smoothe r&b-geïnspireerde song geworden, die naar het einde toe misschien iets spectaculairder mocht zijn om helemaal te overtuigen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief