Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Europa – “All Day and Night”

Groot nieuws! De nieuwste supergroep binnen de elektronische wereld is een feit. Dat Jax Jones en Martin Solveig uiteindelijk samen in bed zouden duiken, was al langer te verwachten voor de fans, maar dat ze samen een nieuwe groep zouden vormen is een verrassing. Met heel sterke trance invloeden op hun debuut lijkt Europa een uitlaatklep te zijn voor beide heren. Op deze eerste single gaven ze de microfoon aan Madison Beer, die in België nog aan haar doorbraak toe is, maar wel al mooie hip-hop geïnspireerde singles uitbracht.

“All Day and Night” zou het best omschreven kunnen worden als een pop-trance track met moderne invloeden. Het nummer start met een strakke beat, die maar al te typisch is voor Martin Solveig, met op de achtergrond een eenvoudige akkoordenlijn. Het is dan wachten op het refrein voor de song zich in een finale plooi legt. In het refrein worden we getrakteerd op een gigantische flashback naar “Insomnia” van Faithless en vanaf dan loopt het nummer rustig verder tot aan het einde zonder ons nog al te veel verrassen. Ondanks dat de track ons over het algemeen wel kan overtuigen, blijven we toch een beetje op onze honger zitten. Laat ons dan ook hopen dat Europa net iets meer risico durft te nemen in de toekomst, want potentieel heeft het duo zeker.

FacebookTwitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Luka - Insomnia (★★★): Succesvolle solostart

Het was tijdens haar auditie bij The Voice van Vlaanderen dat An Lemmens zei dat ze kippenvel kreeg en Natalia dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joel Corry & Jax Jones - "OUT OUT" (feat. Charli XCX & Saweetie)

“Alors on dance”, een beetje Belg kent na ruim tien jaar nog steeds de doorbraaksingle van onze landgenoot Stromae. De Brusselaar wist…
AlbumsRecensies

Faithless - All Blessed (★★★): Nog niet over de houdbaarheidsdatum heen

Faithless is zo’n band die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Al sinds 1995 heeft de formatie zich opgewerkt tot pioniers binnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.