Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Europa – “All Day and Night”

Groot nieuws! De nieuwste supergroep binnen de elektronische wereld is een feit. Dat Jax Jones en Martin Solveig uiteindelijk samen in bed zouden duiken, was al langer te verwachten voor de fans, maar dat ze samen een nieuwe groep zouden vormen is een verrassing. Met heel sterke trance invloeden op hun debuut lijkt Europa een uitlaatklep te zijn voor beide heren. Op deze eerste single gaven ze de microfoon aan Madison Beer, die in België nog aan haar doorbraak toe is, maar wel al mooie hip-hop geïnspireerde singles uitbracht.

“All Day and Night” zou het best omschreven kunnen worden als een pop-trance track met moderne invloeden. Het nummer start met een strakke beat, die maar al te typisch is voor Martin Solveig, met op de achtergrond een eenvoudige akkoordenlijn. Het is dan wachten op het refrein voor de song zich in een finale plooi legt. In het refrein worden we getrakteerd op een gigantische flashback naar “Insomnia” van Faithless en vanaf dan loopt het nummer rustig verder tot aan het einde zonder ons nog al te veel verrassen. Ondanks dat de track ons over het algemeen wel kan overtuigen, blijven we toch een beetje op onze honger zitten. Laat ons dan ook hopen dat Europa net iets meer risico durft te nemen in de toekomst, want potentieel heeft het duo zeker.

FacebookTwitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Faithless - All Blessed (★★★): Nog niet over de houdbaarheidsdatum heen

Faithless is zo’n band die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Al sinds 1995 heeft de formatie zich opgewerkt tot pioniers binnen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faithless feat. Nathan Ball - "Synthesizer"

Stop maar met treuren om het einde van Faithless, want de pioniers van de dancemuziek zijn weer helemaal terug. Toen Maxi Jazz,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faithless feat. Suli Breaks & Nathan Ball - "This Feeling"

We kunnen er niet onderuit, Faithless mag zich dankzij de afgelopen 25 jaar een levende legende noemen. Toch besloot de band rond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.