Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Miraa May – “MigHt be nice”

Nieuwe muziek ontdek je niet alleen op Spotify: SoundCloud is nog steeds een leuk platform om opkomend talent te vinden. Zo ontdekten we vandaag de Londense zangeres Miraa May. Op SoundCloud heeft ze inmiddels al honderdduizenden streams en ook producenten lijken haar te ontdekken. Zo ook Oscar Scheller, die we vooral onder zijn naam Oscar kennen. Samen met hem werkte ze aan een nieuwe track, die we vanaf nu kunnen beluisteren.

“MigHt be nice” is een smooth electro r&b-track, waarop haar zeemzoete stem op de voorgrond treedt. Een lichte trapsound is ook hoorbaar, maar neemt in de strakke productie nooit de bovenhand. Geen grote uithalen of tierlantijntjes, maar laidback r&b zoals we het graag hebben. “MigHt be nice” is een typisch SoundCloud-nummer en streelt het oor, maar vooral de vibe van het nummer doet het hem. Een echte ontdekking.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

27 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief