Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Oscar Scheller feat. Lily Allen – “1%”

We hebben al lang moeten wachten op nieuwe muziek van Oscar Scheller, maar sinds kort is hij er opnieuw. Zijn comeback ging echter ook gepaard met een nieuw sound, die iets minder rock en meer elektronische klinkt. De Londonaar stond in 2015 zelfs nog op de Main Stage van Pukkelpop, maar zijn doorbraak bleef desondanks uit. Ook op de opvolger van Cut and Paste moeten we nog even wachten, maar met opnieuw wat shows voor de boeg lijkt dat niet meer al te meer te duren. Voor zijn nieuwe single “1%” heeft hij alvast niemand minder dan Britse popzangeres Lily Allen weten te strikken.

Oscar Scheller maakte ook voor zijn nieuwe song “1%” weer gebruik van geluiden die ons wat aan een gameboy doen denken. Dat klinkt opvallend fris en vernieuwend en maakt de muziek heel speels. Ook de stem van Oscar Scheller weten we hier weer duidelijk te appreciëren en dat zeker in combinatie met Lily Allen. Het trompetsolootje komt onverwachts, maar is een leuke toevoeging. Hoe vaker we het nummer horen, hoe toffer we het beginnen te vinden en hoe verslavender het overkomt. Dit hadden we niet van Oscar Scheller verwacht en hopen dat hij op hetzelfde elan verder zal gaan.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 juli 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief