Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle ANAÏS MVA – “Cruel”

© Ines Vansteenkiste-Muylle

De 20-jarige ANAÏS MVA debuteert net voor het jaar eindigt met haar eerste single, waar fans al een tijdje reikhalzend naar uitkeken. Op TikTok kan ze namelijk al de aandacht trekken van bijna 130.000 volgers en werd ze ook ontdekt door Sony Music Belgium, die haar meteen tekende en het potentieel in de jonge artiest zag. Wat er de komende maanden allemaal te wachten staat voor ANAÏS MVA, staat nog in de sterren geschreven maar de Brusselse studente maakt best veel tijd vrij in haar agenda want ze zou wel eens een echte hitsensatie kunnen worden.

Op haar debuutsingle “Cruel” horen we een zangeres die ergens tussen de ballades van Angèle, de dromerigheid van Pomme en de opbouw van Iliona zit. De productie is heel minimaal, waardoor het nummer een heel akoestische sfeer heeft die haar stem en de tekst echt in de voorgrond zet. Ondanks ze dus in de rustigere registers blijft, zit er ook een bepaalde aanstekelijkheid in haar refrein die echter nog steeds gepaard gaat met een fijne fragiliteit. “Cruel” is met andere woorden een zeer geslaagde eerste worp van een nieuwe Brusselse zangeres die de muziekwereld kan veroveren.

Instagram / Twitter / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jackson Wang - "Cruel"

Het geheimzinnige gedoe van Jackson Wang is voorbij. Toen hij eind maart het nummer “Blow” uitbracht, deed hij dat na enkele vreemde,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tsar B - "Cruel"

De afgelopen twee jaar heeft Tsar B maar liefst twee ep’s uitbracht, maar de artieste is nu al terug met nieuw materiaal….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Glowie - "Cruel"

Fans van Sigrid goed opgelet, want de IJslandse zangeres Glowie is misschien wel iets voor jou. De 21-jarige zangeres uit Reykjavik is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.