Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Why Don’t We & Macklemore – “I Don’t Belong In This Club”

“I Don’t Belong In This Club” is het nieuwste pop- en rapnummer van Why Don’t We. De boyband sensatie van dit moment (ze worden zelfs de ‘Amerikaanse One Direction’ genoemd) gaan hiebij in samenwerking met Macklemore, de Amerikaanse rap god die gekend is van de nummers “Trift Shop” en “Can’t Hold Us”. De vijf jongeheren zijn razend populair in hun thuisland en zijn nu van plan om Europa te veroveren. Ze doen verschillende tienerharten sneller slaan en dat kan bevestigd worden door hun 3,7 miljoen volgers op Instagram. Why Don’t We ontstond tweeënhalf jaar geleden en sindsdien zitten de vijf jongens niet meer stil. Ze brachten ondertussen vijf eps en hun debuutalbum 8 Letters uit, werden goede vrienden met bekende YouTube vlogger Logan Paul en gingen mee op tour met Shawn Mendes en The Chainsmokers.

Why Don’t We brengt met “I Don’t Belong In This Club” een goed gezongen, dansbaar popnummer dat ons met verstomming achterlaat. Ze vinden de juiste beats en tempowisselingen, waardoor er absoluut hitpotentieel in het nummer zit. Het blijft zeker en vast in je hoofd zitten door het prachtige, aanstekelijke deuntje van de piano, de samenzang van deze jonge garde en het rap gedeelte van Macklemore. We zijn er zeker van dat de jongens van Why Don’t We een goede toekomst tegemoet gaan. Dit kan wel eens komen door hun vernieuwende en aparte muzikale aanpak, die aanstekelijk werkt en voor een explosieve groei van hun fanbase zorgt.

Why Don’t We heeft geen aankomende concerten in België gepland. Macklemore daarentegen kunnen we deze zomer op Rock Werchter bezichtigen. Het is afwachten tot dan of hij dit nummer daar zal spelen.

Facebook | Instagram | Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

22 maart 2019

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief