Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Head And The Heart – “Missed Connection”

The Head And The Heart, een 7-koppige folk rock band uit Seattle, is al een decennia lang een vaste waarde in het folk rock genre door zich keer op keer te bewijzen met hun muziek die altijd in de smaak valt bij hun fans. Ook met deze eerste single van het opkomende album Living Mirage is dit niet anders. Het was al sinds 2016 geleden dat we nog nieuwe muziek hadden gehoord van deze band en de verwachtingen zijn dan ook tamelijk hoog maar het lijkt erop dat ze de verwachtingen dan ook zullen inlossen.

Deze eerste single is erg rustig en meeslepend met een niet al te moeilijke tekst om mee te zingen en een ritme dat mooi in tempo wordt gehouden door de drum en de strakke baslijnen. De subtiele piano en de niet te missen achtergrondzang zorgen er dan weer voor dat de prachtig gezongen tekst perfect kan worden overgebracht door zanger Jonathan. De tekst omschrijft een gemis dat de zanger ervaart en wordt perfect bijgestaan door de bijbehorende lyrics video met de blurry camerabewegingen en de overbelichte beelden.
Deze eerste single is een mooi voorsmaakje die onze verwachtingen hoog houden voor het volledige album dat uitkomt op 17 Mei, we kijken er al naar uit!

Facebook |  TwitterInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

15 maart 2019

About Author

Joren Vanhaverbeke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter