Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Joan Baez, Julia Holter, Novastar en vijf andere namen voor Gent Jazz 2019

De Amerikaanse folklegende Joan Baez, het geweten van Bob Dylan, komt op 4 juli naar Gent Jazz Festival. Ze sluit er de Main Stage af, na de ver even legendarische alt-countryband Cowboy Junkies en de vrolijk avant-gardistische popmuzikant Julia Holter. Het Belgische indiesnoepje The Antler King is die dag de headliner van de Garden Stage. Ook Belgisch op Gent Jazz is Novastar die op 8 juli komt, de dag van Sting. Maar ook Londense jazz ontbreekt niet en met Maisha op 7 juli krijgt Gregory Porter en José James mooi gezelschap. De Duitse jazzpianist Frank Woeste speelt op 5 juli met zijn Franse collega Baptiste Trotignon. Diezelfde dag ook nog Yuri Honing Acoustic Quartet.

De 18de editie van Gent Jazz Festival vindt plaats van 29 juni tot 9 juli 2019 op de Bijlokesite in Gent. Tickets beschikbaar via www.gentjazz.com, behalve voor de dag van Sting die al uitverkocht is.

13 maart 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief