Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Channel Tres – “Brilliant Nigga”

Het begint er steeds meer op te lijken dat Compton een soort van broedplaats vormt voor ruw talent. Channel Tres, geboren in Compton en rondhangend in L.A. blaast nieuw leven in de (deep)house scene, waarvan we nog niet wisten dat we het nodig hadden.

In 2018 bracht hij zijn gelijknamige eerste ep Channel Tres uit en trakteerde hij ons op dansbare, moeiteloze en lichtjes ludieke deep house. Toen al wist hij ons te overtuigen. Na het beluisteren van zijn nieuwe single “Brilliant Nigga” kunnen we niet anders dan hem te omschrijven met de titel van het nummer. Met de nieuwe single overtuigt Channel Tres ons dat hij zonder twijfel past in het rijtje van de grote namen binnen de deephouse à la Moodymann. Gedurende het hele nummer krijgen we naast de verrukkelijke doch simpele bas, een gesynthetiseerde fluit te horen die ons doet denken aan St. Germain.

Het nummer is een geslaagde mix van acid jazz, nu jazz en funky house dat ons doet snakken naar een goed feestje waar iedereen in trance wordt gebracht en zich nauwelijks kan bedwingen om de ledematen eens goed los te schudden.

Soit, het is duidelijk dat deze jonge artiest goed op dreef is om zichzelf op de voorgrond te plaatsen. Noem het voorbarig, maar we zijn ervan overtuigd dat Channel Tres dé nieuwe revelatie is binnen het deephouse genre. Ons advies? Hou deze briljante man in het oog.

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix & Tove Lo – “Pressure”

Martin is back on track! Acht maanden na zijn laatste release brengt hij nu “Pressure” uit én dit samen met de Zweedse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ZHU & Tinashe - "ONLY"

Vandaag lijkt het haast paradoxaal om het te maken in de muziekindustrie zonder de nodige zelfpromotie en personal branding. Dat is echter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Biig Piig - "Sunny"

Dat we van Biig Piig grootse dingen konden verwachten, wisten we al na de release van haar twee ep’s Big Fan of…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.