Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Rare Akuma & Phantom Caine – “Sunlight”

De Belgische hiphop wereld is zich duidelijk aan het herschetsen en is op weg zich internationaal op de urban-kaart te zetten. Één van de beste voorbeelden hiervoor is de opkomende rapper Rare Akuma, die al enkele miljoenen streams op Spotify wist te verzamelen. Sinds 2017 komt de rapper regelmatig met een nieuwe track en vorig jaar bracht de Antwerpenaar zijn debuutalbum AKUMA SEASON! uit, waarmee hij indruk wist te maken. Vandaag is hij terug met een nieuwe track, waarvoor hij samenwerkte met Phantom Caine.

“Sunlight” begint nog redelijk rustig, maar dat verandert snel van zodra een straffe trapbeat zijn weg naar onze trommelvliezen baant. Ook de met autotune aangedikte vocals van Akuma missen hun effect niet en geven het nummer een internationale touch. “Sunlight” is een nummer waar Rare Akuma vooral Travis Scott fans blij mee kan maken, want het ligt ergens in het verlengde van de Amerikaanse rapper. Een heerlijke song die nog maar eens toont dat ook in België internationaal klinkende rap gemaakt kan worden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief