Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ady Suleiman – “Been Thru”

In april maakten we in de grote zaal van de AB kennis met de neo-soul zanger Ady Suleiman toen de zanger het voorprogramma van de razend populaire Anne-Marie verzorgde. In 2018 kwam de Brit met Tanzaniaans bloed met zijn debuutalbum Memories, waarop twaalf soul nummers staan met invloeden uit R&B, reggae en zelfs folk. Met meer dan dertig miljoen streams op Spotify en een steeds groter wordende fanbase, is de Brit klaar voor de volgende stap in zijn carrière.

“Been Thru” is al de tweede release van Suleiman dit jaar. In tegenstelling tot het neo-jazzy “Strange Roses“, is de nieuwe worp een ritmischer en sfeervoller nummer geworden waarmee hij de zon in huis haalt. Een lichte reggaeton beat wordt onderbouwt met een gitaar, een saxofoon en een piano waardoor het nummer verre van plat is. Het blijft op één golf zweven, maar de eentonigheid speelt het nummer geen parten. Catchy en aanstekelijk zonder geforceerd over te komen. Vinden we leuk!

Ady Suleiman staat op woensdag 27 maart in de AB Club. Tickets zijn nog steeds te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Ady Suleiman @ AB Club: Diepzinnigheid onder de zon

Een hese en soulvolle versie van Bruno Mars, zo kan de stem van Ady Suleiman goed omschreven worden. Na jarenlang aan zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ady Suleiman - "Strange Roses"

De Brit Ady Suleiman loste vorig jaar nog zijn debuutplaat Memories, maar dat weerhoudt hem niet om ook dit jaar weer met nieuwe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ady Suleiman - "Rise Up"

Eind maart verscheen de debuutplaat Memories van Ady Suleiman, maar de half Tanziaan en half Brit heeft alweer nieuw materiaal klaar staan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.