Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dylan Cartlidge – “Monsters Under the Bed”

Dylan Cartlidge is een opvallende figuur met zijn grote postuur en zijn seventies haarstijl, maar ook zijn muziek valt duidelijk op. De Londonaar werd vorig jaar opgepikt door de BBC, die over hem een kleine reportage maakte. Ook het muzieklabel Glassnote pikte hem op en staat hij nu te pronken tussen labelgenoten Two Door Cinema Club, Mumford & Sons en Phoenix. De afgelopen maanden heeft Dylan dan ook niet stilgezeten, want op 12 april brengt hij zijn eerste ep Monsters Under The Bed uit. Bij die aankondiging hoorde ook de release van zijn gloednieuw nummer “Monsters Under The Bed”.

De muziek van Dylan valt het best te omschrijven als alternatieve hiphop met toffe riffjes. “Monsters Under The Bed” slaagt er alvast in om ons vanaf de eerste seconde mee te krijgen door gewoon anders te klinken dan de standaard popmuziek van nu. Het refrein is catchy en zit heel goed in mekaar waardoor het al snel blijft hangen. “Monsters Under The Bed” is het in algemeen gewoon heel strak gebracht en maakt op een geslaagde manier de brug tussen rock en hiphop. Het harde werk dat Dylan de afgelopen maanden in zijn muziek heeft gestoken begint te renderen, want de nummers worden steeds beter en dat zint ons positief.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1767 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Superorganism @ Botanique (Rotonde): Een zootje ongeregeld

Soms gaan de dingen des levens niet helemaal zoals gehoopt, maar dat betekent daarom niet dat je bij de pakken moet blijven…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danger Mouse & Black Thought - "Because" (feat. Joey Bada$$, Russ & Dylan Cartlidge)

Danger Mouse en Black Thought zijn twee van de meest getalenteerde, maar onderschatte artiesten van de hiphopwereld. Ze hebben hun fans jaren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Superorganism - "It's Raining" (feat. Stephen Malkmus & Dylan Cartlidge)

Nadat Superorganism nog maar enkele weken geleden hun grote comeback vierde met “Teenager” is het vijftal nu alweer terug met een nieuwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.