Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Carly Rae Jepsen – “Now That I Found You” & “No Drug Like Me”

Voor velen was het een verrassing toen Best Kept Secret uitpakte met de komst van de Canadese zangeres Carly Rae Jepsen. Bij velen is ze gekend voor haar oorworm en megahit “Call Me Maybe”, waarmee ze in 2012 alle hitlijsten veroverde. Wat het grote publiek echter niet weet, is dat Jepsen inmiddels met Emotion nog een fabuleus album heeft uitgebracht dat voor velen (en vooral de pers) tot de beste popalbums van het afgelopen decennium behoort. Haar vierde album is inmiddels in de pipeline, maar veel informatie hebben we er tot nu toe niet over. Wel weten we dat Carly haar drie recente nummers bundelt op een naamloze ep.

Net zoals voorganger “Party For One” is “Now That I Found You” bedoelt om de dansvloer om te toveren tot een echt feestje. Een zeer catchy popnummer dus, waar je je rot op kan amuseren en urenlang op kan dansen. Met “No Drug Like Me” toont ze zoals verwacht een iets rustigere kant en stapt ze even af van de poppy radiohits-sound. Het klinkt iets sensueler en uitdagender, wat we zeker weten te smaken. Beide nummers zijn niet meteen vernieuwend, maar bieden wel voldoende afwisseling om op te kunnen vallen. Opnieuw geen slechte beurt van de Canadese zangeres, die hopelijk snel weer eens wordt opgepikt door de radiostations.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

 

1585 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen - "The Loneliest" (feat. Rufus Wainwright)

Carly Rae Jepsen kennen heel wat mensen natuurlijk als dat meisje van “Call Me Maybe”, maar inmiddels is ze een volwassen dame….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen – “Talking to Yourself”

Carly Rae Jepsen wist de voorbije zomer in de Barn van Rock Werchter te bewijzen meer te zijn dan het Canadese zangeresje…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen - "Beach House"

De tijd dat dolverliefde tieners naar Carly Rae Jepsen wilden bellen, is ondertussen al lang gepasseerd. Gigahit “Call Me Maybe” was niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.