banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen – “Party For One”

In 2012 behoorde Carly Rae Jepsen tot de grootste opkomende sterren in de popwereld, want met haar megahit “Call Me Maybe” bracht ze wereldwijd tieners aan het dansen. Anno 2018 wordt ze als één van de grootste one hit wonders van het decennia bestempeld ondanks bescheiden successen en talrijke optredens. Critici zijn echter nog steeds fan van de Canadese zangeres en ook haar fanbase snoept nog van haar catchy popsongs, die goed in het oor liggen. Met haar nieuwe single “Party For One” keert ze terug en wie weet zet ze zichzelf weer op de kaart.

“Party For One” heeft een even catchy en vrolijke melodie als “Call Me Maybe”, maar toch klinkt haar nieuwste nummer veel frisser. Haar bubblegum-pop heeft zijn magie niet verloren en heeft tegenwoordig nog steeds een groot hitgehalte. “Party For One” is een echte party-song met een sterke hook en een leuke tekst die ook snel mee te zingen is. Carly Rae Jepsen bewijst dat ze nog steeds relevante en frisse popsongs kan maken, die elke dansvloer kan veroveren.

 

1412 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single O S K I - "Wait For You"

Rijzende ster O S K I waande zich nog maar heel recent in de echte wereld van muziek. Na enkele singles onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.