Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen – “Party For One”

In 2012 behoorde Carly Rae Jepsen tot de grootste opkomende sterren in de popwereld, want met haar megahit “Call Me Maybe” bracht ze wereldwijd tieners aan het dansen. Anno 2018 wordt ze als één van de grootste one hit wonders van het decennia bestempeld ondanks bescheiden successen en talrijke optredens. Critici zijn echter nog steeds fan van de Canadese zangeres en ook haar fanbase snoept nog van haar catchy popsongs, die goed in het oor liggen. Met haar nieuwe single “Party For One” keert ze terug en wie weet zet ze zichzelf weer op de kaart.

“Party For One” heeft een even catchy en vrolijke melodie als “Call Me Maybe”, maar toch klinkt haar nieuwste nummer veel frisser. Haar bubblegum-pop heeft zijn magie niet verloren en heeft tegenwoordig nog steeds een groot hitgehalte. “Party For One” is een echte party-song met een sterke hook en een leuke tekst die ook snel mee te zingen is. Carly Rae Jepsen bewijst dat ze nog steeds relevante en frisse popsongs kan maken, die elke dansvloer kan veroveren.

 

1579 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Waking Up Dreaming"

Enkele maanden geleden kregen we te horen dat er een documentaire over Shania Twain ging verschijnen over haar zeer bewogen leven. Daarvoor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen – “Talking to Yourself”

Carly Rae Jepsen wist de voorbije zomer in de Barn van Rock Werchter te bewijzen meer te zijn dan het Canadese zangeresje…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.