Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Tamino, Wizkid en meer naar Couleur Café 2019!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het regent deze week festivalaankondigingen. Nadat o.a. Pukkelpop, Vestiville en Suikkerrock enkele namen onthulden, is het vandaag de beurt aan Couleur Café om met de deur in huis te vallen. Deze keer voegen ze zeven namen toe aan hun line-up en het zijn echte pareltjes. Zo komt de Belgische megaster Tamino voor het eerst naar het Brusselse festival en is hij meteen één van de grootste namen die deze dag zullen sieren. Ook het New Yorkse R&B-duo Oshun treedt diezelfde dag op het festival op. De vrijdag krijgt er met de Afrikaanse superster Wizkid een mooie naam bij, maar ook de bevestigingen van de Ierse rapper Kojaque en de Hollandse disco-funker Arp frique zorgen bij onze voor een blij gezicht. De slotdag krijgt er eveneens twee prachtige namen bij die de affiche zullen kleuren. Zo zullen de Australiërs van The Cat Empire voor het eerst naar het Ossegempark afzakken en zullen we net zoals vorig jaar op DOUR, op de Afrikaanse klanken van KOKOKO! kunnen dansen. Zeven mooie, diverse namen als je het ons vraagt.

Couleur Café gaat dit jaar door van 28-30 juni 2019 in het Ossegempark onder het Atomium. Meer namen volgen, maar tickets zijn reeds te koop.

Overzicht per dag (nieuwe namen in het cursief)

Vrijdag 28 juni: Arp Frique – Kamasi Washington – Kojaque – Xavier Rudd – Wizkid

Zaterdag 29 juni: BCUC – Inna De Yard – Oshun – Tamino – Veence Hanao & Le Motel

Zondag 30 juni: Goran Bregovic – Isha – KOKOKO! – Protoje – Rejjie Snow – The Cat Empire

20 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief