Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maisie Peters – “Stay Young”

Maisie Peters hoort tot de jonge garde zangeressen uit het Verenigd Koninkrijk, die met haar muziek de wereld in haar ban wilt trekken. Afgelopen herfst tourde ze voor het eerst doorheen Europa en stond ze ook in Brussel op het podium als voorprogramma van Tom Walker. Net na haar show spraken we de jonge dame over haar plannen en daar had ze het ook over al de muziek die ze dit jaar wilt uitbrengen. Momenteel vertoeft Peters in LA waar ze o.a. een clip opnam en de studio in dook.

Maisie Peters is bij haar fans geliefd voor haar singer-songwriter kwaliteiten, maar op “Stay Young” toont ze duidelijk veel meer te zijn. Het nummer heeft nog steeds een hoog ‘the girl next door’-factor, maar naast de schattigheid krijg je ook een goed in elkaar gestoken popnummer te horen, waarin Peters toont over echte hit-kwaliteiten te beschikken. Een zeer fijn refrein en leuke strofes. We zouden niet opkijken als Taylor Swift (Maisie’s grote idool) deze jonge dame al snel tot een ster zou maken.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

15 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief