Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JNR Williams – “A Prayer”

Groot-Brittanië heeft er een nieuwe soulstem bij en wat voor één. JNR Williams loste onlangs pas zijn debuutsingle “What a Difference”, maar kon er wel al ruim 300.000 streams mee weten te verzamelen. Een aardig succes dat de Londenaar aanspoort om verder met nieuw materiaal te komen. Een platencontract met Sony heeft hem ondertussen al aardig wat deuren geopend en een professioneel managementteam kan ervoor zorgen dat zijn doorbraak er snel zit aan te komen. Vandaag is er alvast het gevoelvolle “My Everything” waarop hij schone melodieën en zijn prachtige stem weet te combineren.

“A Prayer” schiet meteen raak dankzij zijn sterke eerste strofe, die nog vrij simpel begint met een piano en enkel de stem van JNR Williams. Daar voegen zich echter al snel violen, een goed gebruikte synthesizer en een gospelkoor bij die “A Prayer” voorzien van een bepaalde grandeur. Vooral het gospelkoor biedt een echte meerwaarde en maakt van “A Prayer” een straffe ballade die zich overigens al snel tot een oorworm ontpopt. Ook de lyrics weten een verhaal te vertellen en laten opnieuw een hoopvolle en emotionele kant van JNR zien. In JNR Williams schuilt dus een nieuwe soulpopster en we kijken al uit naar wat hij ons nog zal brengen in de toekomst.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

15 februari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief