Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bruno Mars & Cardi B – “Please Me”

Cardi B kreeg het op het internet zwaar te verduren nadat ze met de Grammy voor ‘Best Rap Album’ aan de haal ging, maar de Amerikaanse rapster heeft er wel hard voor gewerkt. Cardi levert hit na hit af en veroverde samen met haar goede vriend Bruno Mars wereldwijd de hitlijsten met hun samenwerking “Finesse”. Beide acts genieten momenteel van een immense populariteit en dus zijn we niet verbaast dat ze hun trucje over nieuw doen.

Op “Finesse” speelde Bruno Mars de hoofdrol en hield Cardi het vooral bij haar strofe. Deze keer zijn de rollen omgedraaid en is Cardi de sterkhouder van het nummer. Zij rapt er op haar gekende manier op los en zorgt ervoor dat de strofes goed gekruid worden. Bruno Mars staat dan weer vooral tijdens het refrein klaar en waagt zich aan de kunstjes van een soul zanger. “Please Me” heeft veel weg van een r&b-nummer uit de beginjaren van deze eeuw, maar kent ook de typische kenmerken van beide artiesten. Een echte hit.

Cardi B komt volgende zomer voor een exclusief Benelux-optreden naar het gloednieuwe Vestiville in Lommel. Op zondag 30 juni staat ze er net zoals o.a. Future op de Main Stage. Tickets zijn reeds te koop.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1859 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cardi B - "Bongos" (feat. Megan Thee Stallion)

De laatste keer dat Cardi B en Megan Thee Stallion samenwerkten aan een nummer, leverde dat niet alleen een wereldhit op, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cardi B - "Hot Shit" (feat. Kanye West & Lil Durk)

Het is ondertussen alweer vier jaar geleden sinds Cardi B’s debuutalbum Invasion of Privacy uitkwam. De plaat van de New Yorkse werd ontvangen met…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) - An Evening With Silk Sonic (★★★★): Kunstwerk van een karikatuur

Dat Bruno Mars en Anderson .Paak goedlachse kerels zijn, hadden we op zich nog wel kunnen afleiden aan hun Colgatewitte glimlach. Dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.