Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware – “Adore You”

Jessica Lois Ware behoort in haar thuisland het Verenigd Koninkrijk tot de succesvolste zangeressen van het afgelopen decennia. Haar drie albums gingen vlotjes over de toonbank en ook concertkaartjes vlogen de deur uit. Geliefd en gekend is ze vooral voor haar met emoties overladen ballades. Tussen de drie albums door groeide haar familie uit en werd ze moeder van een dochtertje. Na haar derde studioalbum Glasshouse en een uitgebreide tour, neemt ze momenteel even tijd voor haar familie, maar haar fans blijven niet in de kou staan.

De gekozen datum en de titel van het nummer doen vermoeden dat “Adore You” een nieuwe ballad van Ware is, maar al snel wordt duidelijk dat ze met het nummer het pad van luchtige en zachte electropop bewandelt. Haar stem moet in het nummer geen grote uithalen aangaan, maar verstopt zich onder een instrumental die even goed van Låpsley had kunnen zijn. Dromerig en zacht, zonder in de meligheid af te zakken. Mooi.


Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

14 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief