FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Tame Impala en Twenty One Pilots eerste headliners op Pukkelpop 2019

De stilte is eindelijk verbroken. Zonet werden de eerste twee namen voor Pukkelpop bekendgemaakt en het zijn meteen twee headliners van formaat: Tame Impala en Twenty One Pilots. Tame Impala is zonder meer één van de populairste bands van de 21ste eeuw en groeide met hun album Currents uit tot één van de invloedrijkste bands van deze eeuw. Kevin Parker werkte recent nog aan de nieuwe Tame Impala plaat, maar daarover hullen ze zich nog even in een mysterie. Wat we dan wel met zekerheid weten, is dat de Coachella-headliner op zaterdag 17 augustus naar Kiewit afzakt en er hun geweldige live reputatie alle eer zullen aandoen.

De tweede headliner die vandaag werd aangekondigd, onderging sinds 2015 een forse populariteitsboost: Twenty One Pilots. Het Amerikaanse duo uit Ohio scoorde wereldhits met “Stressed Out” en “Heathens” en bracht in oktober van vorig jaar het excellente album Trench uit waarop ze nog maar eens bewezen de hype helemaal waar te maken. In maart zakken ze al naar de Palais 12 af in Brussel, maar alle 15.000 kaarten waren in een mum van tijd de deur uit. De herkansing volgt op zondag 18 augustus op het hoofdpodium met een spetterende show vol verrassingen.

De ban is hiermee nu gebroken en het zal nu niet meer lang duren voor we een volgende lading namen zullen krijgen. Woensdag om 16u krijgen we namelijk nog twee namen. Met Tame Impala en Twenty One Pilots hebben ze in ieder geval twee headliners kunnen strikken die bij heel wat jongeren en festivalganger in de smaak vallen. De ticketverkoop zal binnenkort van start gaan. Voor meer info kan je terecht op de website van Pukkelpop.

 

1325 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Twenty One Pilots - "Choker"

Binnen drie weken ligt de langverwachte zesde plaat Scaled and Icy van Twenty One Pilots in de rekken en daar krijgen we vandaag…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Off The Cross - Enjoy It While It Lasts (★★★★): Mooi en meedogenloos

In plaats van platgewandelde wegen te betreden, streeft de Antwerpse metalband Off The Cross ernaar om consequent andere stijlen toe te voegen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.