Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single APRE – “Gap Year 2008”

Het Londonse duo APRE loste vandaag alweer een nieuw nummer. De twee leerden elkaar kennen in The Chess Club in London en kregen er van de eigenaar een ruimte waar ze aan hun muziek konden werken. Stilaan begint dat vruchten af te werpen, want hun single “All Yours” werd al ruimt 1,5 miljoen keer gestreamd op Spotify en ze speelden onlangs nog een geslaagde show op het Eurosonic showcase festival in Groningen. Ook aan een eerste ep wordt er gewerkt, maar die is er voor ergens later dit jaar. Nu is er eerst en vooral hun gloednieuwe single “Gap Year 2008”.

APRE is nog wat zoekende naar de sound die het beste bij hun past, maar één ding hebben alle nummers gemeenschappelijk: het zijn oorwormen van formaat. “Gap Year 2008” is er weer zo één, maar in tegenstelling tot de vorige nummers neigt dit nummer veel harder naar pop. Ook opvallend is dat “Gap Year 2008” veel ruwer klinkt en er meer op geëxperimenteerd werd dan bij hun voorgaande singles. De strakke gitaar geeft het nummer de nodige drive om te kunnen overtuigen. Het duo weet waarmee ze bezig zijn en moeten nu alleen nog wat meer cohesie in muziek weten te brengen.

Facebook

7 februari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief