Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Protoje, Kamasi Washington en Xavier Rudd onder nieuwe namen Couleur Café 2019!

©CPU – Bert Savels

Couleur Café heeft een moeilijke editie voor de kiezen, want het festival gaat door tijdens het drukste festivalweekend van het jaar. Niet alleen staan er op Rock Werchter echte wereldtoppers, ook in Lommel is er dit jaar met Vestiville een gigantisch urban festival bijgekomen. Toch laat Couleur Café zich niet afschrikken en met succes, want de early bird tickets waren al snel helemaal uitverkocht. Vandaag zijn er weer tickets te koop en voegt de organisatie vijf nieuwe namen toe aan de affiche. Zo heb je de messias van de jazzmuziek Kamasi Washington en de Australische folk-rocker Xavier Rudd die de line-up van vrijdag versterken. Op de tweede festivaldag mag je je verheugen op de komst van het Jamaicaanse reggae-project Inna De Yard en op de laatste festivaldag krijg je er de reggae legende Protoje en de Ierse rapsensatie Rejjie Snow bij. Hiermee staat de teller van bevestigde namen op negen.

Couleur Café gaat dit jaar door van 28 tot 30 juni in het Brusselse Ossegempark. Meer namen volgen binnenkort, maar tickets zijn in ieder geval weer te koop.

Overzicht per dag (nieuwe namen in het cursief)

Vrijdag 28 juni: Kamasi Washington – Xavier Rudd

Zaterdag 29 juni: BCUC – Inna De Yard – Veence Hanao & Le Motel

Zondag 30 juni: Goran Bregovic – Isha – Protoje – Rejjie Snow

1 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief