Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single JAWS – “Do You Remember”

Op 5 april verschijnt de derde plaat van Jaws. Het trio uit Birmingham doet wat andere bands uit de stad hen voordeden, en dat is knallen. Op de vorige twee albums wist Jaws altijd fris uit de hoek te komen, maar nooit écht helemaal te vernieuwen. Met The Ceiling zou daar wel eens verandering in kunnen komen. Eerste single “Driving At Night” toonde al dat hun geluid gegroeid is, en op “Do You Remember” bewijzen ze dat des te meer.

Wat begint als een distorted muur van geluid, mondt al snel uit in een vrolijk geheel van gitaren met nog steeds wat donkerte in de achtergrond. We voelen de opbouw, en eens de ontploffing een feit is, zijn we helemaal mee in het verhaal. Krachtige gitaren, een duistere sound en een aanstekelijk refrein dat je helemaal meesleept. Op het eind volgt nog een geluidsmuur van jewelste waardoor we helemaal overdonderd worden door deze single. JAWS heeft gevonden waar ze sterk in zijn en dat is krachtige indie anthems maken. We willen meer en kunnen niet wachten tot april.

30 januari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief