Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JAWS – “Anyway, Now’s Not The Time”

JAWS bracht eerder dit jaar hun derde plaat The Ceiling uit, die getuigde van heel wat hernieuwde energie. Het trio uit Birmingham vond dat tikkeltje extra dat hun sound kon gebruiken en liet The Ceiling schitteren in zijn veelzijdigheid. Onze keel is nog lang niet hersteld van al het meeschreeuwen, maar JAWS is er alweer met een nieuwe single.

De levendigheid die de intro van “Anyway, Now’s Not The Time” uitstraalt, wordt al gauw in de kiem gesmoord met een slepende klaagzang. Een domper op de sfeer, die enorm overtuigend klinkt, ons genadeloos meesleurt in de vibe en ons ongemerkt richting een eerste groots hoogtepunt leidt. Later volgt dan nog een aanmoedigende bridge die het geheel een fel emokantje geeft en de kans grijpt om een nieuwe opbouw in gang te trappen. “Anyway, Now’s Not The Time” gaat dus duidelijk vele richtingen uit, zonder z’n breezy essentie te verloochenen, en dat werkt wonderwel. Het meest originele werk van JAWS is dit niet, maar daar was het de band duidelijk niet om te doen. Anyway, niet het moment om te klagen, wel om opgeslorpt te worden in de wispelturige klanken en eens goed mee te brullen!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

JAWS - The Ceiling (★★★★): Veelzijdigheid troef

Eindelijk is het zover, na er twee jaar aan te werken, is het nieuwe album The Ceiling van JAWS uitgekomen. Het trio…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JAWS - "Do You Remember"

Op 5 april verschijnt de derde plaat van Jaws. Het trio uit Birmingham doet wat andere bands uit de stad hen voordeden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JAWS - "Driving At Night"

Sommige bands slagen er nooit echt in om boven de massa uit te torenen. Jaws is één van die bands. De groep…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.