Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Diplo – “Boom Bye Bye” ft Niska

 

Het nieuwe jaar is nog niet zo heel lang bezig, maar toch hebben we al een kandidaat voor een van de meest verrassende samenwerkingen van het jaar. Niska is een grote naam in het Franse rapwereldje en toen hij Diplo ontmoette in Parijs besloten ze samen in de studio te kruipen. Het resultaat is een sterk elektronisch rapnummer.

Zonder Diplo was “Boom Bye Bye” waarschijnlijk een rapnummer uit een dozijn geworden, maar de Amerikaanse producer slaagt erin om er een verrassende twist aan te geven. Vooral het refrein en de drop zorgen ervoor dat dit direct een oorwurm is. Het is de eerste maal dat Diplo samenwerkt met een Franse rapper en dat mag hij gerust vaker doen. Het zorgt voor wat welkome afwisseling in het Franstalige rapgenre en dat is fijn.

Voor Diplo is het jaar dus alweer goed begonnen. Het zouden wel eens drukke tijden kunnen worden want dit jaar komen er normaal gezien drie nieuwe albums aan: Eentje met Major Lazer, een samen met Labrinth en Sia (als LSD), en nog eentje samen met Mark Ronson (als Silk City). We zijn benieuwd wat dat allemaal gaat geven!

Instagram Diplo / Instagram Niska

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aluna - "Forget About Me"

Het Britse duo AlunaGeorge wist zich de afgelopen tien jaar meermaals naar de top van verschillende dance hitlijsten te duwen. Met een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Diplo & Damian Lazarus - "Don't Be Afraid" (feat. Jungle)

Wie Diplo niet kent van zijn solowerk als dj en producer, kent hem ongetwijfeld als lid van Major Lazer of van LSD…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tommy Cash - "ZUCCENBERG" (feat. $uicideboy$ & Diplo)

Een genre vastplakken op Tommy Cash is net zoals appelen met peren vergelijken, dat gaat gewoon niet. Elk nummer dat Tommy Cash…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.