Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gus Dapperton – “My Favorite Fish”

Hipster- en indielieveling Gus Dapperton heeft zijn eerste single van 2019 gedropt. Drie maanden geleden bracht hij nog “World Class Cinema” uit, vergezeld van een creatieve videoclip. De videoclips zijn bij Gus vaak essentieel, omdat hij daarin duidelijk een eigen wereld creëert.

“My Favorite Fish” komt zonder video. Dat hoeft geen probleem te zijn, zolang de muziek maar goed is. En jawel, Gus stelt ook hier niet teleur. De track begint akoestisch, maar ontaardt al snel in een groovy en dansbaar deuntje. Catchy nummers waar je zowel bij kan wegdromen als dansen, dat is de kracht van Gus’ muziek en dat is op “My Favorite Fish” niet anders. De ‘favorite fish’ verwijst hier naar Gus’ vriendin Jess: “Softspoken, chipper and choking / Jess will lead the way cus she can mimic the motions“. Een speciale vergelijking, maar het werkt wel.

We hopen dat Gus als resultaat van zijn recente reeks singles dit jaar nog een album uitbrengt, na enkele ep’s mag dat ook weleens komen. Zijn concert in de AB is hopeloos uitverkocht. Wie Gus in België nog aan het werk wil zien, zal dus de site van Ticketswap moeten passeren.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gus Dapperton - "Don't Let Me Down" (feat. BENEE)

Toen het coronavirus net uitbrak in het voorjaar van 2020, vonden velen van ons een remedie tegen verveling op TikTok. Als je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gus Dapperton - "Horizons"

Het is ondertussen alweer drie jaar geleden dat Gus Dapperton voor het laatst een nieuw album uitbracht. In 2020 verscheen het plezante Orca,…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Anna of the North - Crazy Life (★★★): Elf toffe popsongs

Het is niet meer dan logisch dat een artiest in zijn of haar thuisland net dat tikkeltje populairder is dan buiten de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.