Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa – “Swan Song”

© CPU – Bert Savels

Vorige zomer speelde de Britse superster Dua Lipa, ondanks een griepje, de weide van Pukkelpop helemaal plat en toonde ze wat ze allemaal in haar mars heeft. Tot de setlist behoorde naast “New Rules”, één van de meest gestreamde nummers van een vrouwelijke artieste ooit, ook “One Kiss” waarmee ze bijna vier maanden op de toppositie van de Ultratop kampeerde. Haar recentste single “Electricity”, waarvoor ze samenwerkte met Diplo en Mark Ronson, wist dat gigantische succes niet te evenaren, maar was ook goed voor een plekje in de top tien . Momenteel werkt ze aan haar tweede album, waarvoor ze o.a. ook met Tove Lo, Flume en Mark Ronson de studio in dook.

“Swang Song” is de titeltrack voor de nieuwe Marvel-film ‘Alita: Battle Angel’, die weldra in de cinema te zien is. Dua Lipa toont met haar nieuwe single een heel andere facet van haar muziek. Goede vocals en een creatieve bridge maken van het nummer alweer een opvallend popnummer. In de beat herkennen we lichtjes “Starboy” van The Weeknd, maar door de vocals onderscheidt het nummer zich toch wel heel hard van The Weekend’s hit. Dua Lipa toont met “Swang Song” haar stoere kant en die mag er zijn. Alweer een goede single van de Britse superster die de ene hit na de andere weet te lossen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter