Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Durand Jones & The Indications- “Morning in America”

Afgelopen zomer tekende Durand Jones met zijn band The Indications voor één van de hoogtepunten van Rock Werchter met een weergaloos optreden dat nog steeds in ons geheugen gegrift staat. De soulband uit Bloomington, Indiana blijft maar zielen winnen de afgelopen jaren en brengt op 1 maart hun langverwachte nieuwe plaat America Love Call uit. Hun eerste plaat kon op heel wat positieve en lovende recensies rekenen en katapulteerde hen tot één van de nieuwkomers in de soulwereld. Met “Morning in America” losten ze zonet hun tweede nummer van America Love Call.

Over de toekomst van soulmuziek moeten we ons geen zorgen maken, want met Durand Jones & The Indications staat er een band klaar die garant staat voor uitstekende soul, zo getuigt ook hun nieuwe single. De goeddoordachte instrumentatie en de prachtige stem van Durand Jones zorgen voor een warm gevoel op koude dagen. Bovendien gaat “Morning in America” over de huidige situatie in de VS en dat die niet zo rooskleurig is als velen denken. De slimme tekst en de geweldige gitaarsolo van Blake Rhein zorgen alvast weer voor een briljant nummer dat ons terug brengt naar de hoogdagen van de soulmuziek.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 januari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief