Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ertebrekers – “Paranoia”

Niet zo gek lang geleden speelde Flip Kowlier met zijn homies van t’ Hof van Commerce gans Vlaanderen aan diggelen. Klus geklaard moet Kowlier gedacht hebben, maar het muzikale genie in de man lijkt nooit stil te staan. Dat bewijst hij nog maar eens door een nieuwe single te releasen met Ertebrekers. “Paranoia” is de voorbode van hun tweede album Crème, die we op 8 maart met open armen mogen ontvangen.

“Paranoia” ligt geheel in de stijl van hun debuut Otel. Dat betekent een ongedwongen luchtig geheel, die ons doet verlangen naar korte broek waardige temperaturen. “Paranoia” begint funky en daar komt gewoon geen einde aan, neem daarbij een refrein die de mogelijkheid heeft om enkele dagen te blijven hangen en zo lijkt Ertebrekers niets in de weg te staan om het niveau van hun smakelijk debuut te evenaren. De videoclip is zeker ook het bekijken waard. Die speelt zich af in Oostende, waar Ertebrekers ons een luchtig verhaal brengt in vier geschifte minuten. Het drietal liet zich onderdompelen in de benauwde wereld van de achterdocht.

Wie Ertebrekers aan het werk wil zien moet op 7 maart in de AB zijn. De voorlopig enige geplande herkansing staat op 3 april in de Vooruit gepland.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 januari 2019

About Author

Jasper Laureyssens


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief