Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mabel – “Don’t Call Me Up”

Muzikale ouders hebben heeft altijd zijn voordelen, want je krijgt automatisch de muziekgenen mee die je ouders hadden. De ouders van de Zweedse zangeres zijn niemand minder dan zangeres Neneh Cherry en Massive Attack producer Cameron McVey. Sinds 2015 brengt Mabel haar nummers uit, maar het heeft tot 2017 geduurd eer ze de aandacht van de muziekpers te pakken had. Haar single “Finders Keepers” haalde de Britse top tien en vormde de start van een enorme carrièreboost. Inmiddels heeft ze al een aardig aantal gouden en platina platen weten te verzamelen, maar in België is ze nog niet helemaal doorgebroken.

Frisse en enorm dansbare R&B. Dat is wat je bij Mabel krijgt en hiermee lijkt ze steeds meer fans te verzamelen. Haar nieuwe single “Don’t Call me Up” klinkt minstens even catchy als al haar andere nummers en overtuigt vooral ook door een sterke productie en goede vocals. Moest het nummer iets later op het jaar uitkomen, zouden we het als een zomerhit kunnen beschouwen, maar daarvoor is het kennelijk te vroeg. Een zeer aanstekelijk popnummer, dat we graag eens op een feestje zouden willen horen.


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief