Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ariana Grande – “7 Rings”

Ariana Grande is de jongste artiest in de geschiedenis van Coachella die het festival mag headlinen en ook haar Belgische show in het Sportpaleis is inmiddels helemaal uitverkocht. De 25-jarige zangeres lijkt stilaan op het hoogtepunt van haar carrière te verkeren en snoeit het ene record na het andere. Haar recente single “Thank U, Next” werd bijvoorbeeld het meest gestreamde nummer van een vrouw op één dag, brak het YouTube-record voor meeste views binnen de eerste 24 uur en debuteerde op nummer één in de VS (iets wat haar slechts 31 liedjes in de geschiedenis voordeden). Haar vijfde album Thank U, Next wordt binnenkort verwacht, maar de derde single is er vandaag al.

Het nieuwe “7 rings” volgt op “Thank U, Next” en “Imagine“, dat ze in December nog loste. “7 Rings” is een nummer dat Ari opdraagt aan haar zes beste vriendinnen (o.a. zangeres Victoria Monet en actrice Tayla Parx). Het nummer sluit nauw aan bij de stijl die in haar vorige album Sweetener de bovenhand heeft: trappop. In het refrein neemt het nummer de vorm aan van een slowed down hiphop nummer, maar in de strofes verdwijnt de beat helemaal. Dat er er op die manier een spannende afwisseling en ritmewisseling aan de gang is, kan je je dus al voorstellen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter